Proclaimer

 

APS is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij streven ernaar uitsluitend correcte informatie aan te bieden en doen ons best om deze actueel en toegankelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet compleet, actueel of accuraat is, laat dit ons dan weten dan kunnen wij zo snel mogelijk verbeteringen aanbrengen. Reacties over de inhoud en ideeĆ«n over een verdere verbetering van de site stellen wij bijzonder op prijs. Een mailtje is daarvoor voldoende.

 

Alle informatie die u ons verstrekt wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- en adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt. Deze informatie kunt u zelf altijd inzien, waar nodig aanpassen of de toestemming voor gebruik intrekken. In het laatste geval zal APS betreffende gegevens per omgaande verwijderen.

 

Links naar andere websites

Op onze websites komt u diverse links tegen die verwijzen naar websites van andere organisaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van APS.

 

Auteursrecht

APS bezit het auteursrecht op alle informatie die ze op haar websites publiceert, en/of heeft het gebruik hiervan met de rechthebbenden afgestemd. Dit geldt ook voor beeldmerken en logo's. De informatie die op onze website staat, mag vrij verspreid worden, mits voor niet-commerciĆ«le doeleinden. Bij voorgenoemd gebruik dient wel bronvermelding plaats te vinden. Alle anderen vormen van gebruik of uitgaven zijn alleen toegestaan indien hiervoor schriftelijk toestemming van APS is verkregen. Mocht u content op de website tegen komen waarvan u meent dat het eigendomsrecht en/of publicatierecht niet bij APS ligt, meldt u dit dan alstublieft bij de webredactie. Wij zullen dan zo snel mogelijk met u in contact treden om de benodigde maatregelen te nemen.