International


Link naar engelse paginaAPS International biedt trainingen, advies, evaluaties en andere diensten aan leraren, schoolleiders, bestuurders en overheden op alle continenten. Onze ‘research based knowledge'- aanpak is zo gemodelleerd dat deze direct op lokaal niveau toepasbaar is en beweging brengt op alle lagen.


 

APS International nodigt leraren uit om zich te verdiepen in de nieuwste lesmodellen. APS begrijpt het belang van een brede betrokkenheid van schoolleiding, leraren, ouders, kinderen en de samenleving als geheel bij veranderingen. De aanpak van APS International is gebaseerd op een gelijkwaardige, gezamenlijke ontwikkeling. Bij de ontwikkeling en implementatie van de lesaanpak wordt rekening gehouden met regionale, culturele, financiële en maatschappelijke mogelijkheden en beperkingen.

 

APS International is uw partner in schoolontwikkeling, het ontwikkelen van duurzaam en goed onderwijs, het creëren van een veilig pedagogisch klimaat, aanbestedingen, R&D, studiebezoeken, projectmanagement, etc.

 

Onze staf bestaat uit senior consultants, bestuurders, projectleiders; allemaal zeer ervaren.
We werken aan actuele onderwerpen zoals wiskunde, lezen/schrijven, ICT-blended learning en projectmanagement.

 

Voorbeelden van projecten die we doen in opdracht van de Europese Commissie

 

Hieronder vindt u een overzicht van de studiereizen en projecten die APS International uitvoert en organiseert.
 

Snel Vinden

Bijeenkomsten