APS

Dustin Dijkstra

 
Mijn expertise ligt op het gebied van ICT en leren. Ik begeleid docenten bij het ontwerpen van lessen en projecten waarin leerlingen actief en betrokken leren en efficiënt gebruikmaken van ICT.

Rosa Njoo

 
Op een inspirerende locatie verzorgen wij voor schoolleiders, teams en docenten Educatieve Intermezzo’s waarbij we even letterlijk afstand nemen van de dagelijkse waan van de dag!

Elleke Verwaijen

 
Levensecht, actief leren met de digitale middelen van nu, met programmeren, met maak-onderwijs, daar heb ik verstand van. Ik bied hulp en enthousiasme.

Johan Keijzer

 
Voor praktische trainingen voor docenten in het vo, mbo en hbo rond de volgende thema’s: Differentiatie, leerlingen actiever in de les, richting geven aan onderwijskundige ontwikkeling met uw sectie/team en diverse trainingen moderne vreemde talen.

Marieken Pronk

 
In mijn werk (eerst als docent, later bij APS, nu als zelfstandige) ga ik graag pragmatisch te werk, met een vleugje humor. Of het nu gaat om talendocenten, examentraining of workshops over bijvoorbeeld differentiëren en ICT: de praktijk is het uitgangspunt.

Masja Mesie

 
Memo-Onderwijs Scholen en docenten(teams) kunnen een beroep doen op mijn expertise op het gebied van mvt-onderwijs.

Hella Kroon

 
Docenten en leidinggevenden in vo en mbo kunnen bij mij terecht voor training en advies bij alle vragen rond schoolontwikkeling, didactiek en differentiatie. Het vak Nederlands, taalbeleid en rekenbeleid zijn mijn specifieke expertiseterreinen en maatwerk rond de vraag van de klant is altijd het uitgangspunt.

Geppie Bootsma

 
Voor praktische trainingen voor schoolleiders en docenten in het vo rond de thema’s: Taalbeleid, begeleiding secties Nederlands en begeleiding/coaching van schoolleiders & afdelings-/teamleiders met betrekking tot leidinggeven.

Alie Kammenga

 
Vanuit CINOP Advies ondersteun ik scholen voor vmbo en mbo, docenten, teams en taalvakgroepen bij het vormgeven van actueel onderwijs.

Erik van Vliet

 
Bij scholen sta ik bekend als echte 'ambachtsman'. Mijn kern ligt altijd in de praktijk. Theorie voeg ik toe als het nodig is en niet andersom. Ik werk proces- en resultaatgericht met een persoonlijke aanpak.